Sunday, 16 January 2011

prince charming!! (n.n)

Lelaki idaman??siapa ckp sya tiada lelaki idaman!!hahahaha!sya pun ada  lelaki idaman ba.....sya ni kan pmilih jugak  org nya...tp yg pnting sy x pndang luaran la....saya tgk HATI....hahaha..euuww..x pyh la hensom2...mcam dorg2 ni pun ckup la.... ^_^


Choi minho


jonghyun


Fedi nuril


Nickhun


Baim wong

Hahaha....ni la llki2 idaman sya...actuall bukn jg psl muka tapi sbb ini:

minho(shinee) sbb dia ni tegas tp pndai blwak spontan myb..lpas tu jnis dia ni mcm setia jek..haha!lepas tu c jonghyun(shinee)...sbb dia ni suka snyum...x juga tlampau serius ...kuat main2...x suka cri psl...yg pnting lucu la....sya tgok dlm hello baby la..haha....fedi nuril....sebab apa aaa???sya suka tgok prangai dia dlm crita Ayat-ayat cinta....Alim,baik...tapi sya x suka dia kahwin 2..benci3 haha..bikin pns ni!Nickhun(2pm) pulak sbb dia ne jenis take care...walaupun pmalu...sgt2 take care la..yeee..dlm cerita dia sma c victoria 2!!n paling last c baim wong....sangat2 tpikat time dia dlm crita BUKAN DIRIKU....nyai... :3 .suka sgt time dia jd c Loki....simple sgt....dia nakal tp bukan bdk jahat k...pastu lucu2...mcm gile2 sikit...suka sgt!!...n plg sweet...dlm dia gila2 tu..dia Romantik!heeee!I Like!haha.....dlm crta tu dia take care jg..hee....Ne bru skit psal llki idaman sya..haha!yg paling penting x Penipu!!haha~

No comments:

Post a Comment